Presentació del llibre: “Les Decapíndoles de la Comunicació Disruptiva (DCD)”

Hola. Sóc el Micu el Titella. M’ha demanat en Jordi-Maria d’Arquer que et passi la bola. Ell està molt ocupat donant-li voltes perquè a tu també et sigui possible somriure. He descobert –amb les seves aparicions i articles a alguns mitjans– que és possible fer-ho. Els drames que enfrontem amb la crisi que ens està caient a tots a sobre, s’encaren amb més encert si ho fem amb un somriure. Sempre (o quasi sempre) pots. És la força de voluntat, que es concreta en la perseverança en la lluita aferrissada i a quatre mans, que és la mestra de totes les grans idees… i de les grans respostes. En Jordi-Maria hi insisteix molt en els seus articles a ForumLibertas i Converses a Catalunya.

Ha arribat l’hora de somriure! Per ajudar-te a fer-ho (i per ajudar-se a ell mateix) en Jordi-Maria ha escrit el llibre Les Decapíndoles de la Comunicació Disruptiva (DCD), que t’ofereix unes quantes claus per obrir la porta de la gran entesa (i tranversal) que hem de posar en solfa per encertar a obrir-la… i després caminar i lluitar amb ímpetu per tal de no caure més en la Mentida, en la negació de la humanitat, i aplicar-nos en la regeneració de la Humanitat en majúscula. És una dissertació sobre com ens trobem el pastís de la societat planetària en front de la Gran Mentida que volen imposar-nos uns beneits amb el pensament únic; i ho fa des de la seva perspectiva de comunicador, tractant d’engrescar quantes més persones benpensants millor, per seguir tirant endavant el carro que hem de tirar tots endavant de manera tranversal i am b optimisme. Diu ell que si no ho fem així, sucumbirem.

Ara, en Jordi-Maria ens presenta aquest llibre revolucionari. Jo no volia venir perque em sentia ensopit, però el meu company, el Chuqui el Titella (que te’l presentaré si vens) m’ha engrescat i convençut fent-me entendre que ens hi hem de posar tots plegats. HEM DE FER PINYA!

Agafa la bola, que te la passo! Si vols saber més del llibre DCD i vols conèixer personalment en Jordi-Maria i als seus amables presentadors (Leopoldo Abadía i Carles Ros) per aprendre el ball de la contradansa i poder actuar contracultura amb entusiasme i amb fe, vine! Allí ens veiem!!

Fins ara!

El Micu el Titella

 

Aquí tens la fitxa tècnica de les presentacions:

→A Barcelona:

Dissabte, 5 de novembre de 2022, a les 17 hores.

Amb:

  • Jordi-Maria d’Arquer, autor
  • Leopoldo Abadía

Lloc: Església de Santa Maria de Montalegre

c/ Valldonzella, 13 – 08001 BARCELONA

Tel. (93) 301.43.47

→A Girona:

Dijous, 10 de novembre de 2022, a les 19 hores.

Amb:

  • Jordi-Maria d’Arquer, autor
  • Carles Ros, jurista, membre de la Comissió Executiva d’e-Cristians

Lloc: Llibreria Empúries

c/ Álvarez de Castro, 6 – 17001 GIRONA

Tel. (972) 20.34.29

Ambdues amb l’actuació del ventríloc Xavier Margenat.

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.