Presentació del film Miró íntim

Es tracta del segon dels tres projectes audiovisuals fruit de la nova etapa de col·laboració entre la Fundació Joan Miró i la Fundació ”la Caixa” per continuar apropant la cultura al públic més ampli possible, ara també en el món digital a través de la plataforma CaixaForum+.

Miró íntim és un film escrit i dirigit per Meritxell Colell i Jordi Morató que obre una porta a la faceta més personal de l’artista aprofundint en les col·leccions d’obra que va crear per a la seva família, que són els fonaments de la col·lecció que preserva la Fundació Joan Miró. El llargmetratge proposa un viatge a través dels espais de treball i vida de l’artista, dels records del seu net, Joan Punyet, i de fotografies i correspondències entre el mateix Miró i la seva família.

Al llarg de la seva vida, Joan Miró va conservar obres, dibuixos i esbossos que li permetien mantenir un contacte emocional amb la seva obra i enfortir els vincles amb la seva família a través d’un gest molt personal: dedicant i regalant obres a la seva esposa, Pilar Juncosa; a la seva filla, Dolors Miró, i, amb els anys, als seus nets: David, Emili, Joan i Teo.

Per celebrar el 130 aniversari del naixement de l’artista, CaixaForum+ estrena avui dijous, 20 d’abril, aquest documental.

A l’estiu veurà la llum una altra producció obra de totes dues institucions al canal que la Fundació Joan Miró té dins la plataforma de la Fundació ”la Caixa”. Es tracta d’un retrat coral i poètic de
l’edifici de la Fundació Joan Miró dirigit per Niccolò Bruna i produït per 15L Films. El documental segueix el trasllat de l’arxiu de la Fundació des dels espais de l’ampliació dissenyats per Jaume Freixa fins als espais originals ideats per Miró i Sert.

Creus que la nova llei de l'habitatge de Sánchez resoldrà el problema?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.