Ou

L’ou i la nostra salut

Cada any, el 9 d’octubre, té lloc la celebració del Dia Internacional de l’Ou. Per aquest motiu MSD Animal Health ha volgut estar un any més al costat del sector per conscienciar sobre els beneficis que suposa consumir un aliment d’origen animal amb les propietats que aquest ofereix a la nostra nutrició i sistema immunitari, el qual a hores d’ara és més important que mai per protegir-nos i estar sans.

Per això, col·laboren de manera activa amb l’organització interprofessional de l’ou i els seus productes, i l’Institut d’Estudis de l’Ou que, és bo reconèixer-ho, compta amb un gran equip d’experts en la matèria. Segons dades contrastades amb la interprofessional, els ous:

  • Proporcionen una de les quantitats més altes de colina, producte fonamental per al desenvolupament neurocognitiu i enforteix el sistema immune en totes les etapes de la vida.
  • L’ou es produeix de forma sostenible, a causa de la millora en l’eficiència i a les millores continues aplicades tant a la granja com en la cadena de subministrament, la qual cosa converteix els ous en una excel·lent opció per alimentar la creixent població mundial.
  • A part d’aportar proteïna, contenen la majoria de les vitamines, minerals i antioxidants que necessita el cos humà (per exemple, vitamina D, clau per enfortir els ossos i tenir dents sanes).

La directora del departament de Nutrició i Ciència dels Aliments de la UCM, Dra. Ana Mª López Sobaler, afirma que “la Vitamina D, que conté l’ou, ajuda a mantenir el funcionament del sistema immunològic, aportant majors defenses davant infeccions, refredats o virus. Fins i tot hi ha estudis que demostren que les vacunes fan millor el seu efecte protector quan la situació d’aquesta vitamina en el nostre organisme és adequada. ”

MSD Animal Health, a través de la campanya #MovimientoOneHealth (“Una sola salut”) celebren el dia mundial One Health, creant consciència sobre la importància de la salut per a tothom. Per preservar “Una sola salut” va ser introduït al començament de la dècada de l’any 2000, una noció coneguda des de fa més d’un segle, a saber, que la salut humana i la sanitat animal són interdependents i estan vinculades als ecosistemes en els quals coexisteixen. Per això la companyia està compromesa a proporcionar i divulgar informació científica de qualitat, que contribueixi a garantir la salut pública.

Un dels recents exemples que ho demostren és el seu portal digital Devorant Mites, que ofereix continguts que desmunten falsos estereotips sobre aliments d’origen animal, útil tant per a professionals sanitaris com per a la població en general.

La Vitamina D, que conté l'ou, ajuda a mantenir el funcionament del sistema immunològic, aportant majors defenses davant infeccions, refredats o virus Click To Tweet

Et vacunaràs de la Covid-19 quan surti la vacuna i sigui segura?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.