Nou espai a Manresa dedicat a la infància i a la família

S’ha inaugurat un nou espai a Manresa dedicat a la infància i a la família, l’EspaiCaixa Francesc d’Assís. Així es posa en marxa la transformació iniciada fa dos anys d’una part del Convent de Santa Clara de Manresa -l’antic noviciat i l’hort-, edifici que data del principi del segle XIII i que la Comunitat de Monges dominiques va cedir a “la Caixa” per dur a terme aquest projecte.

Amb aquesta inauguració, es podrà visualitzar la feina que es realitza de forma integral amb les famílies i els infants, i la interacció dels diversos agents socials que interactuen en el procés. Seguint la filosofia de CaixaProinfància i el model del programa Invulnerables, projectes que fan possible aquest espai, es renova el compromís del treball en xarxa amb les entitats públiques i privades, els Serveis Socials de l’Ajuntament, l’ensenyament de la mà de les escoles i la salut, així com les empreses i particulars, entitats esportives, lúdiques i culturals, que afavoreixen la realització d’activitats que faciliten la integració i la igualtat d’oportunitats.

Durant els primers mesos de funcionament, l’espai ha acollit activitats per a 250 nens i nenes, i per a 82 famílies i mares.

L’EspaiCaixa Manresa s’emmarca dins del programa CaixaProinfància, superant la vulnerabilitat infantil https://obrasociallacaixa.org/ca/pobreza-accion-social/pobreza/pobreza-infantil/que-hacemos

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú