El digital Converses a Catalunya ha posat en marxa, per als seus simpatitzants i lectors, la possibilitat d’adquirir loteria de Nadal amb el núm. 60.755.

La participació és de 6 euros, dels quals es juguen 5 euros i 1 euro és aportació al finançament de Converses. També es pot adquirir un dècim de 23 euros dels quals es juguen 20 euros i 3 euros són aportació.

Per participar només cal accedir clicant aquí , entrar a Loteria Solidària i dirigir-se al logo de Converses i registrar-se. La Bruixa de Drap és l’administració de Loteria que realitza les gestions.

També pots seguir els següents passos:

  1. Entrar a La Bruixa de Drap
  2. Si NO està registrat a la web ha d’anar a REGISTRE i introduir Usuari (mail personal, mail d’empresa NO pels tallafocs), Contrasenya i totes les dades que es demanen (si ja està registrat, no duplicar registres, anar a pas 3):
    • Fer servir el correu electrònic com a Usuari / Login.
    • Assegurar-se que les dades facilitades són correctes, completes i que es corresponguin amb la persona que serà la propietària dels dècims o participacions.
  3. Si ja està registrat a la web anar a ENTRAR i identificar-se amb l’Usuari i Contrasenya amb el qual s’ha registrat.
  4. Un cop està autenticat, anar al quadre Loteria Solidària i buscar Converses a Catalunya amb la qual vol col·laborar.
  5. Rebrà un primer correu de confirmació de la compra.

Els dècims o participacions comprats quedaran en custòdia a l’administració (NO s’envien ni es poden passar a recollir). El comprador rebrà un segon correu que l’acredita com a propietari dels dècims o participacions que ha comprat. (La validació d’aquest dècims o participacions es fa manualment i tarda de 1 a 7 dies laborables)

Un cop celebrat el sorteig i en cas d’haver obtingut un premi, el sistema envia un correu amb la informació del premi i instruccions per cobrar-lo.

El tancament d’aquesta iniciativa és el 16 de desembre de 2021 a les 8h o fins a finalitzar existències.

Per comprovar la compra, les seves dades personals i els moviments de compte: ENTRAR (usuari i contrasenya) / EL MEU COMPTE.

Per al correcte cobrament de premis és IMPRESCINDIBLE que les dades facilitades en el perfil d’usuari (especialment nom complet i DNI o NIF) siguin correctes i es corresponguin amb la informació del seu document d’identificació.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.