Llibre “L’amor que ve de dins” (Francesc Torralba)

Després dels llibres sobre la mort i la llibertat (Planta cara a la mort i La llibertat que necessites), Francesc Torralba escriu el llibre sobre el tema més universal de tots: l’amor. L’amor, però, en totes les seves dimensions, i en totes les seves vessants. Un amor explicat des de l’erudisme i el coneixement, i també, des de la pròpia experiència personal.

Francesc Torralba poseeix el do de convertir en frases senzilles i clares els sentiments més complexos. L’amor que ve de dins és alhora una obra de máxima simplicitat i profunditat.

“Estimar és patir perquè l’amor inclou el desig i el desig és espera, mancança i anhel”

Francesc Torralba (Barcelona, 1967) És doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona i doctor en teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya. Actualment és director de la càtedra Ethos de la Universitat Ramon Llull. Ha publicat una cinquantena de llibres i ha estat guardonat amb diversos premis d’assaig. Part de la seva obra ha estat traduïda al castellà, al portuguès, al francès, a l’italià i a l’alemany. Col·labora en el programa L’ofici de viure, de Catalunya Ràdio i escriu habitualment a l’Avui i La Vanguardia.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.