L’educació concertada

No està de més que la ministra d’Educació i Formació Professional, Pilar Alegría, reconegui el paper que l’educació concertada juga en el nostre sistema educatiu, i menys que ho digui a l’inici del curs escolar.

Però també hauria de reconèixer públicament les conseqüències beneficioses que el sistema de la concertada té tant per als pressupostos de l’Estat i Autonòmics com per al desenvolupament constitucional de la llibertat educativa. Cal esperar per tant que la nova, estrenada gairebé, ministra (és el seu primer curs), actuï en conseqüència.

Si la concertada juga un paper clau en el sistema, hauria de convertir-se en un interlocutor insalvable en el procés de desenvolupament d’una llei que va tirar endavant sense la consulta i sense el consens de pares i patronals educatives. Per més que Podem, soci del Govern de Pedro Sánchez, insisteixi que l’educació ha de ser pública, les declaracions de la ministra Pilar Alegría, si no són només un cant de sirena, han de ser benvingudes. Especialment en aquests moments.

Creus que Pedro Sánchez aconseguirà abaixar el preu de la llum?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...
Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.