Projecte participatiu digital amb l’Al·leluia de Händel de la Fundació “la Caixa”

  • El projecte participatiu digital amb l’Al·leluia del Messies de G.F. Händel de la Fundació ”la Caixa” ha superat els 2 milions de visualitzacions des del seu llançament el passat 21 de desembre de 2020. El vídeo s’ha publicat en espanyol, català, portuguès i anglès.

  • La iniciativa va unir més de 350 veus amateurs de la geografia espanyola i portuguesa en aquest vídeo coral que fusiona imatges dels participants amb les gravades a la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona. En el vídeo, les veus dels cantants amateurs s’uneixen a l’àudio gravat per l‘Orquestra Barroca Catalana i del cor Barcelona Ars Nova.
  • La iniciativa #JoCanto Al·leluiarecollida a l’Àgora Digital de CaixaForum i al web de la Fundació ”la Caixa”, és un nou projecte participatiu digital, que ha unit veus d’Espanya i, per primera vegada, de Portugal des dels 14 als 82 anys d’edat.
  • Aquest projecte suposa el trasllat per segona vegada a l’àmbit digital de l’activitat musical participativa de la Fundació “la Caixa”, que compta amb una llarga tradició de més de 25 anys, i que arriba després de l’èxit de #JoCanto Viva la Vida
Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.