La pobresa infantil afecta a 1 de cada 3 nens a Espanya. CaixaProinfància ha atès a més de 300.000

CaixaProinfància, el programa de “la Caixa” que treballa per a la superació de la pobresa infantil, arriba a tot l’Estat espanyol a través de les més de 400 entitats socials que l’implementen als seus territoris.

També promou noves formes d’atenció enfocades al desenvolupament social i educatiu. Els recursos són: reforç educatiu; educació no formal i temps lliure; suport educatiu familiar; atenció i teràpia psicosocial; i promoció de la salut.

Des de la seva posada en marxa l’any 2007, més de 300.000 petits i joves han rebut oportunitats de futur mitjançant l’impuls de noves formes d’atenció a la vulnerabilitat social. Per això, “la Caixa” ha destinat més de 400 milions d’euros al desenvolupament del programa.

«La pobresa infantil és una realitat de la qual sempre hem d’estar pendents. En depèn no sols el benestar present de la infància, sinó també el futur de la nostra societat», explica el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé.

 

Isidre Fainé, president de la Fundació Bancària “la Caixa”, amb nens i nenes beneficiàris de CaixaProinfància

 

Miguel Ángel Díaz i Cózar Mohamed són dos beneficiaris de CaixaProinfància que protagonitzen la campanya «Persona a persona» de ”la Caixa”, coincidint amb els dies de Nadal.

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.