La Fundació Cruyff, “la Caixa” i la Fundació Barça inauguren el Cruyff Court Manel Estiarte a Manresa

El Cruyff Court Manel Estiarte, és el desè dels quinze que s’inauguraran a Catalunya arrel de la col·laboració amb ”la Caixa” i la Fundació Barça per promoure l’esport com a via d’inclusió i cohesió social.  Compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa.

En total, es preveu la construcció, manteniment i dinamització de 15 Cruyff Courts, prioritzant zones desafavorides, fruit de l’acord entre la Fundació Cruyff, ”la Caixa” i la Fundació Barça.

Els Cruyff Courts són petits camps de futbol d’ús lliure. L’objectiu és fomentar l’esport entre infants i joves i, a través d’aquesta activitat, inculcar valors com la responsabilitat, la superació personal, la integració, el joc en equip i l’educació en hàbits saludables, per evitar el sedentarisme i prevenir l’obesitat infantil.

Aquesta iniciativa també impulsa dos projectes específics en aquests camps de futbol: els Cruyff Courts 6vs6, campionats per a nois i noies de 10 a 12 anys.  Participen tots els Cruyff Courts, i el Community Program, amb l’objectiu que joves de diferents barris aprenguin a organitzar el seu propi torneig.  

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú