La convocatòria Art for Change “la Caixa” impulsa 19 projectes artístics en favor de la inclusió i la igualtat social

”la Caixa” ha destinat prop de 400.000 euros a 19 nous projectes seleccionats en la convocatòria que el programa Art for Change ”la Caixa” obre de forma anual.

Aquesta convocatòria ofereix ajudes a projectes d’entitats culturals i d’artistes que promocionin activitats vinculades a les arts plàstiques, la fotografia, la música, la literatura i les arts escèniques com a recursos de desenvolupament personal i inclusió social, per tal de fomentar el paper actiu dels col·lectius que hi participen i dels professionals del món de la cultura.

A la convocatoria 2019 va presentar-se més de 300 propostes d’artistes i entitats culturals d’arreu de l’estat espanyol. Dels 19 projectes seleccionats actuaran al llarg del 2020 a les províncies de Madrid, Barcelona, Lleida, València, León, Cádiz, Ourense i Gipuzkoa. Hi participaran més de 2.000 persones: veïns de barris vulnerables, persones grans, migrants i persones refugiades, dones treballadores de la llar, joves interns, persones amb Parkinson, Alzheimer i altres demències, etc.

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, destaca: “La cultura i l’art és una forma de comprometre’ns amb el món i la societat. Des de l’any 2007, el programa Art for Change ”la Caixa” ha estat i seguirà essent una via de comprensió i expressió de la realitat, que propicia espais per a la reflexió, el diàleg, la convivència i la transformació.”.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú