“la Caixa” inaugura un nou centre de gent gran a Tarragona

L’EspaiCaixa Tarragona, situat al centre de la ciutat, té 800 m2 on es desenvoluparan activitats de promoció del benestar i la salut, el desenvolupament personal, les noves tecnologies i el foment de la participació social de la gent gran.

«El paradigma d’envelliment ha canviat i aquest espai és un bon lloc per fer visible aquest canvi. Volem que aquest centre sigui molt col·laboratiu i inclusiu, que sigui accessible a la gent gran més vulnerable i que es converteixi en un punt de trobada de la resta d’esplais que tenim distribuïts per la demarcació de Tarragona», explica el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró.

A l’acte d’inauguració, celebrat el dimarts 12 de febrer a Tarragona, hi van assistir el seu alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, el director general de la Fundació Bancària “la Caixa”, Jaume Giró, així com el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Massana, i el president de la Junta de l’Associació de Gent Gran de Sant Magí, Francesc Sancho.

“la Caixa”, des del 1915, té el Programa de Gent Gran, des del qual s’han posat en marxa grans projectes amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida d’aquest col.lectiu i la seva participació social.

A la província de Tarragona, “la Caixa” té 8 centres de gent gran propis i 12 en conveni amb administracions públiques. L’any 2018, més de 33.000 persones grans van participar en més de 700 activitats en aquests centres.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.