II Jornades de reactivació econòmica “Barcelona REACT 2022”

Quin és el futur econòmic de Barcelona? Quins són els principals reptes i les grans oportunitats?

Durant tres dies, l’Ajuntament de Barcelona presentarà les II Jornades de Reactivació Econòmica REACT, un espai on més de seixanta persones expertes i líders locals, nacionals i internacionals reflexionaran sobre el full de ruta per a la promoció econòmica de la nostra ciutat un cop superada la pandèmia i amb l’horitzó a l’Agenda 2030. Les jornades se celebraran al Disseny Hub del 30 de març a l’1 d’abril.

El REACT serà un esdeveniment presencial obert a la ciutadania i a tots els actors i sectors implicats en el desenvolupament de Barcelona.

Les jornades s’estructuren en tres eixos temàtics: persones, planeta i progrés.

En les sessions del REACT s’analitzaran iniciatives com la reeconomització del centre de la ciutat, la promoció de sectors estratègics que són font de treball de qualitat, des dels esports a la cultura, o el foment de l’economia de proximitat.

També s’intercanviaran idees sobre el paper crucial de la innovació i la ciència, la consolidació de la ciutat com a pol d’atracció econòmica o el valor de la creativitat aplicat a la indústria.

Una mirada al futur que ha de tenir en compte les persones, amb deures pendents com l’eliminació de la bretxa de gènere, i el planeta, que només té futur si és verd, descarbonitzat i sostenible.

Lloc: Disseny Hub Barcelona (plaça Glòries Catalanes, 37)

Dies: del 30 de març a l’1 d’abril

Creus que les mesures que ha anunciat el govern espanyol seran suficients per pal·liar els estralls de la crisi?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.