Exposició Miralls, dins i fora de la realitat a CosmoCaixa. “la Caixa”

Concebuda i produïda per l’Obra Social ”la Caixa”, Miralls, dins i fora de la realitat és una exposició imaginativa i plena de sorpreses que fa servir el potencial i les aplicacions d’aquests objectes tan fascinants per mostrar que la realitat es pot observar des d’òptiques diferents.

Part de l’originalitat se centra en el fet que, amb un únic element museogràfic -els miralls-, es construeix un atractiu itinerari que permet experimentar de manera interactiva amb els seus efectes i particularitats per entendre diferents fenòmens relacionats amb aquest objecte.

Miralls, dins i fora de la realitat pretén, mitjançant la manipulació d’aquestes superfícies polides en què la llum es reflecteix, unir física i matemàtiques i motivar els visitants a descobrir-ne les lleis.

La inauguració ha comptat amb la presència de la directora general adjunta de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Elisa Durán.

Miralls, dins i fora de la realitat es podrà visitar del el 12 d’abril de 2019 al 26 de gener de 2020 al CosmoCaixa Barcelona (Isaac Newton, 26).

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.