Les dades que forneixen les enquestes publicades entre els dies 30 i 31 d’octubre, concretament el Traking d’El Mundo i els resultats d’Amalgama i Sigma2 més l’Electopanel del dia 29, donen uns resultats que mantenen la tendència anterior, i per tant se situen als antípodes de l’enquesta del CIS.
El PSOE es mou entre els 118 i 120 diputats. Mentre que el PP presenta ara un ventall més ampli, entorn de 100 escons, concretament entre els 94 i els 102. Aquesta minoració a la banda baixa és conseqüència del resultat del Traking d’El Mundo que li fa perdre 2 diputats en relació amb l’amidament anterior.
Aquesta tendència no s’observa en les altres enquestes. UP ha augmentat la seva fluctuació i se situa entre els 32 i 36 diputats, mentre que els resultats de Vox podrien superar-los donat que el seu ventall oscil·la entre els 35 i els 44 diputats, que de confirmar-se en màxims el convertirien en el tercer grup de la Cambra. Cs continua sense aixecar el cap i es mou en una franja d’entre 15 i 19 diputats, mentre que Más País oscil·la entre 3 i 5 i manté el seu registre entorn dels 4 escons.
La mitjana d’enquestes a 31 d’octubre fet per Electopanel atorga 120 escons als PSOE, 100 al PP, 37 a Vox, 33 a UP, 17 a Cs i 4 a Más País.
Pel que fa a Catalunya, sembla mantenir-se la lògica dels vasos comunicants. ERC oscil·la entre 14 i 16, és a dir +/- 1 el nombre de diputats actuals, mentre que JxC baixa fins als 4 a 6 diputats, per tant aquest conjunt se situaria en els 20 diputats en lloc dels 22 actuals. La diferència possiblement seria absorbida per la CUP que podria obtenir 2 escons, però el nombre d’enquestes que valoren aquesta opció és limitat. No es registra per tant, en el camp independentista, cap gran moviment a l’alça o a la baixa, però evidentment no s’exclou la possibilitat de guanyar o perdre com a conjunt algun diputat.
El PNB està fixat en la línia dels 6 escons, i N+ en els 2, que passarien a engruixir la xifra que obtingui el PP.