Soros

El ministeri de la veritat de Soros viu entre nosaltres

L’instrument de Soros per influenciar políticament sobre la mentalitat de les poblacions, l’Open Society Foundacion (OSF), té una línia estratègica molt important amb els anomenats “verificadors de la veritat”. Són webs que en principi es dediquen a contrastar objectivament les informacions per determinar quines són falses i quines no. Però en realitat un gruix important d’aquestes estan controlades a través del seu finançament per Soros.

Un element central d’aquesta estratègia és el Poynter Institute. Aquesta organització internacional té com a element central Facebook però també hi participa l’agència Associated Press, USA Today, l’espanyola Newtral i curiosament EFE, que és l’agència oficial de notícies de l’estat. Per tant, tenim una instància que impulsa el control de les falses notícies que, en el seu si, té una agència governamental espanyola.

Facebook amb el seu imperi d’Instragram i Whatsapp, és un important controlador de la veritat i actua en una estreta sintonia amb els criteris de Soros.

En l’àmbit de llengua espanyola, Soros finança, per exemple Colombiacheck que va contribuir a la seva fundació i l’ha ajudat ara amb 400.000 dòlars, Silla Vacía va rebre el 2009 per valor del 10% dels seus ingressos amb el mateix origen, l’argentina Voz Pública  amb 150.000 dòlars, a Mèxic Animal Político amb 200.000 dòlars. A Espanya Maldita.es rep finançament econòmic de Soros, Google i Facebook. I en el cas concret de Catalunya, hi ha Verificat, que rep diners de l’Open Society Foundation i de Poynter Institute.

Cap d’aquestes instàncies de verificació de notícies és fiable en tots aquells temps en els que l’agenda Soros està compromesa amb polítiques actives. Per exemple el matrimoni homo, la llibertat absoluta d’avortament, la limitació islàmica, les polítiques contràries a la natalitat, etc.

Per tant, no és or tot el que llueix i caldria que els verificadors fossin també verificats, perquè contràriament el conglomerat global entre empreses monopolistes de les xarxes i elits del món financer, de les quals Soros és un destacat exponent, però no l’únic, estableixen una estreta xarxa en el món de la comunicació que fa molt difícil esbrinar quina és la realitat dels fets.

Estàs d'acord que el president de la Generalitat de Catalunya presenti la candidatura per celebrar els Jocs d'hivern Pirineus-Barcelona 2030?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...
Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.