Creus que caldria reconstruir la CiU del segle XXI?

En aquest període electoral diverses iniciatives refereixen a la necessitat de reconstruir un espai polític equivalent al que va significar CiU.

Creus que caldria reconstruir la CiU del segle XXI?

DIGUES LA TEVA

PARTICIPA DEIXANT EL TEU COMENTARI

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

5 comentaris. Leave new

 • No

  Respon
 • Jaume camprubi
  19 abril, 2019 11:02

  Nooo, please!
  PDcat, si, CiU, mai més.
  No volem més Unió ni PSC, no volem més corrupció.
  Volem un país amb Esquerra i amb dreta. Volem un govern que treballi pel nostre país i el gestioni de la forma més eficient. Volem prendre les nostres decisions. Tenir els nostres jutges. Gestionar tots els nostres impostos…. Volem ésser independents!

  Respon
 • Silveri Garrell
  24 abril, 2019 05:18

  El CIU del futur encara que funcioni amb un altre nom no te mes remei que ser el mateix que va passar amb el pujolisme: 20 i pico d’anys al poder, carisma polític d’estadista, banquer milionari, catòlic practicant, familia al darrera que cobra comisions, i etc. No cal que ens trenquem el cap que la perfecció no existeix en cap lloc amb l’excepció del Cel Celestial.

  Respon
 • El Pdecat, es un partit d’extrema esquerra, (una copia d’ERC) nomès cal mirar el tractament que dona a les petites empreses catalanes (llei 24/2015, llei 4/2016, la 5/2019), el tractament als promotors amb el 30 per cent, l’expropiació de terrenys de les families, l’abandonament de les entitats jurídiques en la seva llei anti-okupa…El vot de molts comerciants i empresaris l’anirà perdent si no l’ha perdut ja.. Molts estem orfes de partit (ha desaparegut el partit de dreta catalana) i ens veurem obligats a votar partits espanyols de dreta. En certa manera la deriva de Convegència acabarà destruint el catalanisme. Necessitem urgentment un partit que reculli el vot de les dretes o del centre dreta, un partit que respecti la propietat privada.

  Respon
 • Crec que ja hi ha un partit que aspira a ser la CiU del segle XXI, tot i la seva recent creació i la intenció d’explorar coincidències amb altres partits catalans. Es diu CONVERGENTS. Us convido a veure’n l’ideari, el programa i moltes de les persones que l’integren directament a la pàgina web http://www.convergents.org

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.