CosmoCaixa presenta NEO, un programa innovador que combina ciència, tecnologia i art

La Fundació ”la Caixa” posa en marxa NEO, una nova proposta estable en la qual convergeixen diferents disciplines científiques i tecnològiques per apropar la ciència a través de les pràctiques artístiques més innovadores.

Cada sessió se centrarà en una temàtica diferent. La primera, la inaugural, serà el 19 de març, a partir de les 18 hores, i girarà a l’entorn de la geometria.

CosmoCaixa es convertirà en l’escenari de diverses activitats programades, com l’espectacle de dansa de Géométrie Variable; el videoart, amb el mapatge sobre el teorema de la corba d’Agnesi, i les projeccions audiovisuals fulldome d’Onionlab.

Mapatge: La bruixa d’Agnesi, aquelles dones que sabien massa, d’Alba G. Corral i Desilence.

El públic tindrà la possibilitat d’experimentar amb diverses propostes innovadores i creatives, en què confluiran creadors i artistes nacionals i internacionals punters en el camp científic, tecnològic i artístic.

A més de participar en les iniciatives NEO, el públic també tindrà la oportunitat de visitar la Sala Univers , on podrà realitzar un apassionant viatge per la ciència, des del Big Bang fins a les últimes fronteres del coneixement, o visitar l’exposició temporal Print3d. Reimprimir la realitat.
Per orientar els visitants i resoldre possibles dubtes que els puguin sorgir, al llarg de la visita, CosmoCaixa reforçarà la presència d’educadors fins a les 22 hores.

 

Els interessats per la tecnologia, la ciència i la cultura d’avantguarda tenen una cita ineludible cada tercer divendres de mes a CosmoCaixa.

Cada sessió se centrarà en una temàtica diferent. La primera, la inaugural, serà el 19 de març, a partir de les 18 hores, i girarà a l’entorn de la geometria Click To Tweet

Creieu que la nova presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, durarà tota la legislatura?

👉 ¡Uneix-te al nostre grup de Facebook de Converses a Catalunya!

Comentem entre tots les notícies de Catalunya per a estar informats.
Podreu consultar totes les claus del dia!

Mira els resultats

Loading ... Loading ...
Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú