CosmoCaixa presenta NEO, un programa innovador que combina ciència, tecnologia i art

La Fundació ”la Caixa” posa en marxa NEO, una nova proposta estable en la qual convergeixen diferents disciplines científiques i tecnològiques per apropar la ciència a través de les pràctiques artístiques més innovadores.

Cada sessió se centrarà en una temàtica diferent. La primera, la inaugural, serà el 19 de març, a partir de les 18 hores, i girarà a l’entorn de la geometria.

CosmoCaixa es convertirà en l’escenari de diverses activitats programades, com l’espectacle de dansa de Géométrie Variable; el videoart, amb el mapatge sobre el teorema de la corba d’Agnesi, i les projeccions audiovisuals fulldome d’Onionlab.

Mapatge: La bruixa d’Agnesi, aquelles dones que sabien massa, d’Alba G. Corral i Desilence.

El públic tindrà la possibilitat d’experimentar amb diverses propostes innovadores i creatives, en què confluiran creadors i artistes nacionals i internacionals punters en el camp científic, tecnològic i artístic.

A més de participar en les iniciatives NEO, el públic també tindrà la oportunitat de visitar la Sala Univers , on podrà realitzar un apassionant viatge per la ciència, des del Big Bang fins a les últimes fronteres del coneixement, o visitar l’exposició temporal Print3d. Reimprimir la realitat.
Per orientar els visitants i resoldre possibles dubtes que els puguin sorgir, al llarg de la visita, CosmoCaixa reforçarà la presència d’educadors fins a les 22 hores.

 

Els interessats per la tecnologia, la ciència i la cultura d’avantguarda tenen una cita ineludible cada tercer divendres de mes a CosmoCaixa.

Cada sessió se centrarà en una temàtica diferent. La primera, la inaugural, serà el 19 de març, a partir de les 18 hores, i girarà a l’entorn de la geometria Click To Tweet

Creieu que la nova presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, durarà tota la legislatura?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.