CaixaForum Barcelona presenta l’exposició “La propera mutació”

L’exposició La propera mutació, comissariada per Xavier Acarín Wieland, és la primera proposta expositiva de la temporada 2021-2022 de l’actual convocatòria de comissariat per a joves professionals del programa de Suport a la Creació Artística de la Fundació ”la Caixa” a CaixaForum Barcelona.

La mostra presenta el treball de diverses generacions d’artistes que, a partir de l’objecte, s’endinsen en una perspectiva col·lectiva i ecològica per pensar com podem viure d’una altra manera.

A partir de la metàfora del procés de mutació dels virus, dels quals es parla molt en temps de pandèmia, l’exposició reflexiona sobre la manera en què la transformació profunda del món actual definirà la nostra capacitat d’adaptació, i propugna valors com la interacció, el mutualisme i la pluralitat.

Aplega 19 obres, entre escultures, fotografies, instal·lacions, obres sobre paper i audiovisuals, datades des de finals dels anys seixanta fins a l’actualitat, de 16 artistes, entre els quals hi ha Moisès Villèlia, Dora García, Nacho Criado, Francesc Torres, Gego, Antoni Llena, Joan Jonas, Àngels Ribé o Félix González-Torres.

Les obres de la mostra provenen de la Col·lecció d’Art Contemporani Fundació ”la Caixa” i de la Col·lecció MACBA – Museu d’Art Contemporani de Barcelona, més dues peces fetes expressament per a l’exposició, que estarà oberta fins al 13 de febrer de 2022.

L’exposició disposarà d’un servei de mediació per al públic. De dilluns a divendres, d’11 a 13 h, i dissabtes, diumenges i festius, d’11 a 14 h i de 17 a 19 h, hi haurà un educador/a a la sala a la disposició del públic per atendre qualsevol dubte o comentari sobre l’exposició. Servei gratuït inclòs amb l’entrada. Més informació, a recepció.

La mostra presenta el treball de diverses generacions d’artistes que, a partir de l’objecte, s’endinsen en una perspectiva col·lectiva i ecològica per pensar com podem viure d’una altra manera. Click To Tweet

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.