CaixaForum+ anuncia algunes de les seves pròximes estrenes

En col·laboració amb el Barcelona Film Fest i A Contracorriente Films, CaixaForum+ dedicarà cada mes a un director fonamental de la història del cinema i projectarà una de les seves pel·lícules més destacades, juntament amb un documental sobre la seva trajectòria.

El març és el mes d’Orson Welles i es podran veure Una història immortal i La mirada d’Orson Welles. A Una història immortal (1968), ambientada al Macau del segle xix, un ric comerciant està obsessionat amb una antiga llegenda que va de boca en boca entre els mariners: la d’un home ric que va pagar a un mariner pobre 5 guinees per engendrar un infant amb la seva jove esposa. Amb el documental La mirada d’Orson Welles (2018), el crític i cineasta britànic Mark Cousins indaga sobre la vida artística i personal d’Orson Welles a través dels centenars de dibuixos i quadres fets pel gran director de cinema. Els dos títols estaran disponibles a la plataforma de l’1 al 31 de març.

L’abril serà el mes d’Isabel Coixet, amb dos títols per conèixer millor una de les nostres cineastes més internacionals: Ahir no s’acaba mai (2013), protagonitzada per Javier Cámara i Candela Peña, i Paraules, mapes, secrets i altres coses (2015), documental en el qual la directora Elena Trapé pinta un retrat gens convencional de Coixet, el seu particular món i la seva aclamada sensibilitat com a creadora.

El maig serà el torn d’Ingmar Bergman, un dels directors més grans de la història del cinema, amb la seva obra mestra, El setè segell (1957), i el documental Entenent Ingmar Bergman (2018).

Ingmar Bergman.

Estàs d'acord que els Consells d'Administració de les empreses i el Consell de Ministres hagin de ser paritaris per llei?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.