Apollo 11. L’arribada de l’home a la Lluna. CaixaForum Lleida

La Fundació ”la Caixa” presenta l’exposició Apollo 11. L’arribada de l’home a la Lluna, que es podrà visitar a CaixaForum LleidaLa mostra permet fer un viatge a una de les grans efemèrides de la conquesta de l’espai i remuntar-se al 20 de juliol de 1969, quan per primera vegada es va arribar a la Lluna a bord de la nau Apollo 11.

@NASA. Tripulació de la missió Apollo 11: Neil Armstrong, Edwin Aldrin i Michael Collins.

Neil Armstrong va fer els primers passos sobre la superfície lunar i va pronunciar la frase històrica: «És un petit pas per a un home, però un gran salt per a la humanitat». L’esdeveniment va ser rebut al centre de control i retransmès arreu del món.

L’ésser humà abandonava el planeta Terra per emprendre el primer dels viatges tripulats cap a altres cossos celestes. Se suposava que allò havia de representar l’inici de la colonització espacial, però no va ser així.

La mostra acull diversos mòduls  com el simulador del llançament d’un coet, a més de documents sonors i gràfics sobre el projecte Apollo 11 abans, durant i després de l’arribada a la Lluna, i el que això va significar per al progrés de la societat i de les ciències de l’espai.

El recorregut s’inicia amb l’observació de la Lluna per Galileu, fins que per fi es va poder deixar la petjada humana al satèl·lit, moment clau en la història de la conquesta de l’espai que va permetre tenir una altra visió de la Terra i de l’espai.

A la sala d’exposicions, diferents educadors facilitaran la mediació.

Apollo 11. L’arribada de l’home a la Lluna es podrà visitar fins al 25 de juliol a CaixaForum Lleida (Av. Blondel,3).

Horari

Obert tots els dies. De dilluns a divendres de 10 a 14 i de 17 a 20 h
Dissabtes d’11 a 14 i de 17 a 20 h. Diumenges i festius d’11 a 14 h

Servei d’Educadors
De dilluns a dissabte, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenges i festius d’11 a 14 h, hi
haurà un educador a la sala a la disposició del públic per a qualsevol dubte o comentari sobre l’exposició. Servei gratuït inclòs amb l’entrada.

Servei d’Informació de ”la Caixa”
Tel.: 900 223 040
De dilluns a diumenge, de 9 a 17 h
www.lacaixa.org

Entrada gratuïta a l’exposició.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.