Ada Colau

Ada Colau promou la nadala d’ideologia de gènere

El nou esperpent protagonitzat per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, continua amb el seu afany de desnaturalitzar el Nadal i de riure-se’n. Tot això després que l’enllumenat de la ciutat sigui cap cop menys llustrós i que el tradicional pessebre de la plaça de Sant Jaume no sigui un pessebre.

La seva última idea ha estat recolzar ferventment una suposada nadala tendenciosament feminista que ha creat la Comissió de Gènere de l’AFA del Col·legi Fructuós Gelabert, un centre públic d’educació infantil i primària que té alumnes de fins a 11-12 anys.

La nadala, titulada Atrapades en el gènere“, té la següent tornada: “Quan et diguin que és de nenes, fuig, fuig, fuig. Quan et diguin que és de nens, fuig, fuig, fuig .

La cançó narra un episodi en el qual una persona està mirant el catàleg de joguines d’una botiga infantil i afirma: Per què tots són princeses, que ens fan sentir ofeses? Per què tots els herois han de ser boys? .

Ada Colau la considera “imprescindible”

Colau agraeix la nadala a l’escola i considera “imprescindible” escoltar-la abans de fer el pessebre o la carta als Reis Mags.

La lletra continua: “Em diuen que puc escollir, però ara em fan dubtar, per què no trobo el Batman jugant a la cuineta?”

També es descriu un context familiar abans de sopar, i s’afirma: “I, qui para la taula? Qui serveix el menjar? Àvies, mares, tietes: totes a pringar “.

“Tornem de Santa Llúcia -afirma una altra part de la nadala feminista-, la fira és tradició, amb la família hi anem tant si plou com si no. Hi ha la dona que renta, la vella que fila, la verge Maria, però qui són els “protes”? Tres Reis, un nen ros i el caganer. Aquest any al pessebre canviem la tradició, posaré una caganera en aquell racó i el que renti la roba serà un pastor “.

La cançó reivindica també el ballet per a nens i la roba unisex a les botigues. A més, donant per fet que els nens no són lliures d’escollir de manera que volen jugar, conclou afirmant: “Si juguem al que ens agrada serem lliures de veritat. És igual si és nen o nena: baix, trans o despentinat “.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.