Pregó La Mercè 2022

Ja ha arribat el moment de començar la festa més gran de totes, la Mercè. Barcelona s’engalana per gaudir de quatre dies trepidants al carrer, amb centenars d’activitats.

I per encetar-ho tot, enguany la cineasta barcelonina Carla Simón serà l’encarregada de dir el pregó de la Mercè 2022 al Saló de Cent de l’Ajuntament, el divendres, 23 de setembre a les 19:00h.

Simón ha marcat un abans i un després en el cinema català amb dos films guardonats en certàmens internacionals. El seu film Alcarràs, rodat en català en una petita localitat del Segrià, representarà a Espanya a la propera edició dels premis Oscar; i a l’última edició del Festival de Berlín, es va endur l’Os d’or a la millor pel·lícula.

Al 2017, Carla Simón, va debutar amb Estiu 1993, un llargmetratge en català basat en la seva infantesa, que ja es va veure al Festival de Berlín, on va guanyar el premi a la millor opera prima.

Quan acabi el seu discurs, l’alcaldessa prendrà la paraula i proclamarà que la Mercè torna, un any més, a Barcelona. I acabarà amb la frase més esperada de l’any: Que comenci la Festa Major!

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.