19 d’octubre, una trobada imprescindible per Catalunya i Barcelona

Benvolguts amics i amigues de Converses a Catalunya,

El dimarts, 19 d’octubre a les 19 h durem a terme via Zoom la 1a. Trobada per  Catalunya i Barcelona. La raó és molt concreta. El país necessita una alternativa a l’hegemonia que des de la Generalitat manté l’independentisme i que des de l’ajuntament exerceixen  Ada Colau i el seu grup, i el socialisme, la seva crossa.  Tots plegats configuren les polítiques que es fan a casa nostra i que tants mals resultats ens aporten, com ho vivim dia a dia. Catalunya viu en un declivi cada vegada més intens i Barcelona avança en la seva degradació com mai des de la recuperació democràtica.

Cal l’alternativa política, i des de Converses com a organització apartidista de la societat civil, contribuïm a facilitar-ho.

Però per  realisme, sabem també que una alternativa sòlida és molt més que un simple acord electoral entre partits. Requereix també que sigui una alternativa de cultura política i moral, de sistema de valors, a l’hegemonia d’independentistes, comuns i socialistes, que comparteixen, només amb diferències de matisos, la mateixa concepció cultural i de moralitat. Per a situar un exemple, creiem per l’evidència dels fets, la història i el seu valor intrínsec, que donar suport a la família i la descendència és bàsic per al present i futur del nostre país; en sentit oposat, la cultura i la política hegemònica ho considera innecessari, si no perjudicial. Només cal veure les polítiques que fan i a què dediquen els diners.

Per aquesta raó, perquè cal també una política de valors i virtuts, impulsem continguts concrets importants, decisius i que sovint s’obliden,  per construir l’alternativa, perquè no volem que al final sigui una sucursal d’idees dels qui ara manen. Les idees sempre tenen conseqüències, bones o dolentes (només cal veure la Barcelona sorgida de les idees de Colau).

Et convidem a participar en aquest diàleg el dimarts 19 d’octubre, i per a facilitar-lo et fem arribar El text adjunt que situa un primer guió d’allò que considerem important, perquè de la conversa en sorgeixi una versió millor.

Només superarem l’atzucac en el qual ens han situat amb una participació i treball en comú.

Participa el dimarts 19 d’octubre a les 19 h clicant al següent enllaç:

https://us02web.zoom.us/j/88323255352

Si voleu intervenir amb una comunicació escrita no superior a 3 minuts sobre el conjunt o alguns dels punts del temari envieu-nos-la abans del dia 19 a : info@concatconverses.cat

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.