Vida després de la mort segons el Dr. Manuel Sans Segarra

El Dr. Manuel Sans Segarra és un metge cirurgià espanyol amb una àmplia experiència al camp de la medicina. Ha estat president i membre de la secció sènior del Col·legi de Metges de Barcelona així com de l’Associació de Metges Sènior de l’Hospital Universitari de Bellvitge. A més dels seus èxits a la medicina, el Dr. Sans Segarra ha escrit un llibre sobre el càncer de pàncrees i ha rebut el Premi a l’Excel·lència Professional del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

A les seves conferències i publicacions, el Dr. Sans Segarra aborda temes relacionats amb la vida després de la mort, específicament enfocant-se a les Experiències Properes a la Mort (ECM). Segons ell, aquestes experiències proporcionen evidències científiques que la consciència continua després de la mort física. El Dr. Sans Segarra sosté que la mort no és un fi definitiu, sinó que la nostra existència continua en una altra dimensió energètica o en un univers paral·lel dins del concepte cosmològic de multivers.

El Dr. Sans Segarra ha recopilat testimonis de pacients que han estat declarats morts clínicament, però han estat reanimats i han reportat experiències properes a la mort. Aquestes experiències, segons ell, demostren que la consciència continua després de la mort física. El seu enfocament es basa en l’aplicació del mètode científic a les ECM, cosa que el distingeix d’altres enfocaments espirituals o religiosos que també aborden el tema de la vida després de la mort.

Experiències properes a la mort (ECM)

 • El Dr. Sans Segarra ha estudiat extensivament les Experiències Properes a la Mort (ECM), que són relats de persones que han estat declarades clínicament mortes però després han estat reanimades.
 • Segons el Dr. Sans, aquests testimonis proporcionen evidència científica que la consciència continua després de la mort física. Els pacients que han experimentat una ECM reporten vivències com:
  • Sortir del cos i observar l’escena des de dalt
  • Experimentar una sensació de pau i benestar
  • Veure una «llum al final del túnel»
  • Comunicar-se amb éssers estimats morts
  • Reviure moments importants de la seva vida

Enfocament científic

 • A diferència d’altres enfocaments espirituals o religiosos, el Dr. Sans Segarra aborda el tema de la vida després de la mort des d’una perspectiva científica.
 • Aplica el mètode científic a l’estudi de les ECM, analitzant els testimonis dels pacients, cercant patrons i tractant de trobar explicacions racionals i verificables.
 • Pel Dr. Sans, les ECM demostren que la consciència no s’extingeix amb la mort del cos físic, sinó que continua en una dimensió energètica o un univers paral·lel.
El Dr. Manuel Sans Segarra és un metge espanyol que ha dedicat gran part de la seva carrera a l'estudi científic de les experiències properes a la mort, les quals, segons ell, proporcionen evidència que la consciència continua… Click To Tweet

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.