Vacunar-se contra la grip i més (Enric Barrull)

Cal vacunar-se contra la grip, però també contra el mal humor i les ganes de fastiguejarTant una cosa com l’altra semblen inscrits a foc en la mentalitat de molta gent, particularment en els polítics.

Que els altres ens tirem els plats pel cap, sembla que forma part d’allò més natural entre uns i altres, quan hi ha alguna discrepància, com es pot veure, per exemple, en les discussions familiars pel repartiment d’una herència.

Però que els polítics també ho facin no hauria de formar part del seu sou. Han estat elegits per servir als altres de la millor manera possible, i per això repugna veure’ls tractant de dividir els uns dels altres; i dient que els bons són els meus i els altres són dolents de solemnitat, incapaços de prendre seriosament que jo sempre tinc raó perquè per a això m’han escollit. Ho acabem de veure amb l’aprovació de la nova Llei d’Educació, contrària clarament als interessos de la major part dels pares, però no per als interessos d’alguns partits.

Home, no! Tu no has estat triat perquè sempre et donem la raó, sinó perquè resolguis, o almenys ho intentis, les coses de la millor manera possible, sense costos afegits per a una ciutadania, molt minvada en l’actualitat per la pandèmia, que ens està fent la guitza i posant-nos de mal humor, per l’inesperat i la manca de recursos per a resoldre-la.

Et vacunaràs de la Covid-19 quan surti la vacuna i sigui segura?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.