S’ha acabat! (Martín Martínez)

La Catalunya no independentista abans no es manifestava. No demanava res. Ara si! Ara si té les seves reclamacions: “Que si es diu que Espanya és divisible, es digui també que Catalunya també ho és. Que si es diu que Espanya ens roba, es digui també aquí a Catalunya, que la Catalunya interior ens roba. Que si es diu que Espanya és un estat plurinacional, es digui també que Catalunya també ho és”.

Tot i que, el senyor Torra diu que el procés ha entrat en una nova fase. La veritat és que la festa s’ha acabat. Ho diu Jaime Malet, un catalanista pragmàtic. “Final de Festa”Faré un resumen aproximat del seu article:

“La festa s’ha acabat. La realitat s’està imposant. L’extraordinària maquinària de la Generalitat, amb els seus mitjans públics, els seus tertulians, les seves alimentades xarxes so­cials i els seus amics de l’exterior, es dedica a emmascarar emocionalment les ­veritables conseqüències de la seva aventura: Divisió social, fugida d’empreses, cansament, …”

Cansats estem!:

No a les grans manifestacions carregades d’un simbolisme calculat. No a les campanyes oficials contra la judicatura i la monarquia. No a uns mitjans públics dedicats a difondre les aspiracions d’una part. No a la banalització de la violència.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.