Resultats de l’enquesta anterior: Malgrat la pandèmia, econòmicament salvarem aquest estiu?

A l’enquesta anterior: Malgrat la pandèmia, econòmicament salvarem aquest estiu?, els nostres lectors han votat que No un 58% i que Sí un 42%.

L’inici de la cinquena onada de la pandèmia a principis de juliol, no ha ajudat a la recuperació econòmica esperada.

Un exemple clar és el de la ciutat de Barcelona que compta amb la meitat dels hotels oberts i ha rebut 15.000 persones cada nit davant els 60.000 abans de la pandèmia.

L’ocupació en hotels durant el mes d’agost a Barcelona s’ha situat prop del 70% i en els apartaments turístics en un 75%, molt per sota del 90% assolit els anys previs a la pandèmia.

Per la seva banda, l’Idescat (Institut d’Estadística de Catalunya), en un informe publicat aquesta setmana, estima que en el segon trimestre de 2021, l’economia catalana ha registrat un creixement del 4,1% intertrimestral. L’avanç en la vacunació i l’aixecament de restriccions han impulsat la millora de l’activitat econòmica, amb el lideratge de la indústria i el sector de serveis.

De totes maneres, cal veure les dades que es publiquen amb relació a l’estiu del 2019 per saber quina ha estat la millora econòmica real.

Valora els primers cent dies del Govern Aragonès

Mira els resultats

Loading ... Loading ...

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.