Quines són les millors titulacions per a cursar a Catalunya? I les pitjors?

El sistema universitari català és considerat com un dels més capaços a escala europea i és líder en l’àmbit espanyol amb un índex de rendiment un 20% per sobre de la mitjana. Bona mostra d’aquest fet és el rànquing publicat pel diari El Mundo pel curs 2016/2017 publicat aquest dimecres i a on presenta quines són les 5 millors universitats a on cursar cada una de les 50 titulacions més demandades.

En una de cada tres titulacions la millor universitat a on cursar-les és una universitat catalana. En concret, la Universitat Autònoma de Barcelona és la millor en 6 titulacions, la Universitat Pompeu Fabra en 4, la Universitat de Barcelona en 3, la Universitat Politècnica de Catalunya en 2 i la Ramon Llull en 1.

👉 ¡Uneix-te al nostre grup de Facebook de Converses a Catalunya!

Comentem entre tots les notícies de Catalunya per a estar informats.
Podreu consultar totes les claus del dia!

Quines són les titulacions “top” catalanes?

En tres carreres les universitats catalanes copen tres de les cinc primeres posicions. Aquestes són Economia, liderada per la UPF i a on la UAB i la UB se situen en la quarta i cinquena posició respectivament. En Publicitat i Relacions Públiques, una classificació liderada per la UAB i la Ramon Llull i amb la UPF en quarta posició i Educació Social, a on en aquest cas està liderada per la Ramon Llull seguida de la UAB i la Universitat de Barcelona se situa com a la quarta millor. Pel que fa a la Biologia, les dues millors universitats espanyoles a on cursar-la són la UB i la UAB.

Sorprenentment una de les tres titulacions a on Catalunya no situa cap universitat entre les 5 millors és en la carrera d'Història

Sorprenentment una de les tres titulacions a on Catalunya no situa cap universitat entre les 5 millors és en la carrera d’Història

Altres titulacions a on el millor lloc per estudiar-les és a Catalunya són: Medicina (UB), Ciències Polítiques (UAB), Química (UB), Educació Infantil (UAB), Educació Primària (UAB), Relacions Laborals (UPF), Enginyeria Elèctrica (UPC), Ciències Ambientals (UAB), Finances i Comptabilitat (UPF), Sistemes de Telecomunicacions (UPC), Comunicació Audiovisual (UPF) i Veterinària (UAB).

I quines són les cueres?

Per contra hi ha tres titulacions a on no hi ha cap universitat catalana situada entre les cinc millors. Aquestes tres carreres són Fisioteràpia, Història i Estudis Anglesos.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú