Premis “lluitadors per la família”

La Plataforma per la Família Catalunya-ONU lliura des de fa cinc anys els Premis “Lluitadors per la Família”, per reconèixer a aquelles persones que han treballat a la societat en pro de la família d’una manera constant i intensa, amb aportacions rellevants.

Es dona anualment un premi Nacional (entès com Espanya) i un altre Internacional.

Pel premi Nacional s’ha decidit, que el guardonat sigui el Sr. Josep Miró i Ardèvol, en la present edició. Es reconeix la seva tasca en favor de la família en diversos aspectes: llibres publicats (Una nova teoria de la família, La familia al rescate de la economía i altres), nombrosos articles de premsa, iniciatives d’acció en favor de la família tant davant de les institucions públiques com en el conjunt de la societat i l’opinió pública, etc.).

El lliurament del premi tindrà lloc el 27 d’abril, dia de la Mare de Dèu de Montserrat (dissabte, per la tarda), en un acte públic a l’Auditori de CaixaFòrum de Barcelona.

La persona prevista per ser guardonada pel premi Internacional és el Sr. Luciano Malfer, responsable de temes de família de la província del Trentino (Itàlia).

En anys anteriors pels dos premis han estat guardonats Fernando Castro (president de les Famílies Nombroses de Portugal), les ministres de Família de Polònia i d’Hongria, el Srs. Ignacio Socías (The Family Wacht), Rafael Fuertes (Fundació + Familia), María Teresa López (degana de la Complutense, ex presidenta del Comité de Bioètica d’Espanya), i Leopoldo Abadía (economista i escriptor).

En el mateix acte de lliurament dels premis hi haurà Concurs de corals infantils.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.