Moral i democràcia

Avui dia, l’Imperi global domina els pobles mitjançant la promoció del vici. Per això ningú s’explica com la ideologia de gènere, la hipersexualització i les polítiques LGTBI dominen les notícies i penetren fins a l’escola i el municipi més petit del nostre i de tots els pobles del món.

Catalunya, després d’assolir la grandesa més gran sent un poble observador i lloador de Déu (fet que va coincidir  amb el domini català de la Mediterrània), és avui possiblement la més avantguardista colònia de l’imperi global.

Sols cal carregar-se la moral d’una societat per a dominar-la.

El Cristianisme va carregar-se ‘de facto’ i en pocs segles pràctiques aberrants com l’esclavisme o el racisme (‘tots som fills de Déu’). En canvi, a partir de la Il·lustració (i sobretot de la mal anomenada Revolució ‘Francesa’), s’ha promogut el vici per a destruir la cultura cristiana i, amb aquest fet, dominar la societat per mitjà del pecat. El pecat encadena, i cap poble pot ser lliure si està format per esclaus. En efecte, França i Catalunya són avui dia dues societats decadents.

Sant Agustí ens va venir a dir que ‘un home és lliure en tant que té moral’. La llei moral, de fet, podem pensar que és una de les grans ‘proves’ de l’existència de Déu: com hi pot haver una llei UNIVERSAL tan ben gravada en els cors dels homes, sense haver-hi un ordre i un Creador? Cap ateu no pot respondre a aquesta afirmació.

Per tant, l’ésser humà, com a ésser racional, està obligat a seguir la ‘raó pràctica’, terme que Kant feia servir per a referir-se a la moral.

És seguint aquests grans savis i les passes dels nostres avantpassats que el nostre poble podrà realment retrobar-se i ser fort i vigorós de nou.

Per tant, l'ésser humà, com a ésser racional, està obligat a seguir la 'raó pràctica', terme que Kant feia servir per a referir-se a la moral Click To Tweet

Creus que Ada Colau es tornarà a presentar a les eleccions municipals de 2023?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.