La presidenta de Rotary Internacional visitarà Catalunya durant dues jornades

Els propers 17 i 18 de març, la presidenta de Rotary Internacional, la canadenca Jennifer Jones, fa una visita de treball emmarcada en la gira que realitza arreu del món per conèixer iniciatives i projectes solidaris que desenvolupen els districtes i clubs rotaris.

Rotary Internacional és la segona associació mundial en nombre de socis després de la Creu Roja, amb més de dos milions d’integrants, dedicats a la solidaritat, al suport social, i amb projectes vinculats a la cooperació internacional, la cultura, l’educació, la salut i la pobresa, entre d’altres.

La visita de Jones s’iniciarà amb un recorregut per les instal·lacions del Centre d’acollida de refugiats ucraïnesos de Sant Boi del Llobregat. Ubicat en les instal·lacions del Centre Benito Meni, aquest complex es va inaugurar el passat novembre i és el resultat de l’acord del centre assistencial, l’Ajuntament i el suport del Club Rotary de Sant Boi. Aquest centre dona servei de forma preferent a infants i dones, inicialment procedents d’Ucraïna.

La jornada inclourà un sopar amb els presidents i presidentes dels clubs de Barcelona i rodalies a un conegut restaurant de la ciutat. El dia següent hi ha previstes trobades amb Rotaracts i Rotakids, les noves generacions dels clubs rotaris de la zona, i una visita a Tarragona, on participarà de la clausura de la sessió matinal de la XVI Assemblea del Districte 2202 de Rotary.

Jennifer E. Jones, sòcia del Club Rotari de Windsor-Roseland, a Ontario (Canadà) ha fet història en convertir-se en la primera dona en ocupar el càrrec  en els més de 115 anys de l’organització fundada per Paul Harris.

Doctora en Dret, Jones és fundadora i presidenta de Media Street Productions Inc., va ser presidenta de la junta de governadors de la Universitat de Windsor, i presidenta de la Cambra de Comerç Regional de Windsor-Essex. Ha estat reconeguda amb la Medalla de la Pau de la YMCA, la Medalla del Jubileu de Diamant de la Reina i el Premi Pacificador de l’Any de la Universitat Estatal de Wayne.

Un dels objectius principals de Jones durant la seva presidència serà reforçar “la diversitat, l’equitat i la inclusió. Cal començar des de dalt per a aconseguir el creixement del nombre de socis dones i de persones menors de quaranta anys, reflexant-se aquests grups demogràfics en els llocs de lideratge de l’organització”.

Creus que l'actual problema judicial que afecta el Barça pot donar lloc a una sanció que li impedeixi competir a Europa?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.