Resultats de l’enquesta anterior: Estàs d’acord que el president de la Generalitat de Catalunya presenti la candidatura per celebrar els Jocs d’hivern Pirineus-Barcelona 2030?

A l’enquesta anterior: Estàs d’acord que el president de la Generalitat de Catalunya presenti la candidatura per celebrar els Jocs d’hivern Pirineus-Barcelona 2030?, els nostres lectors han votat No 72%, Sí 24% i No ho sé 4%.

Els votants han optat majoritàriament pel No als Jocs d’hivern 2030.

Resulten sorprenent aquests resultats i més quan, precisament ahir, les diputacions catalanes van donar suport a la candidatura. De forma unànime, els quatre màxims responsables d’aquests òrgans van expressar que estan a favor d’aquesta proposta.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, va indicar que “és bo per a les comarques pirinenques, però també per al conjunt del país, per la incidència i la imatge que pot donar de Catalunya”.

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, va remarcar la “importància” de poder acollir aquest esdeveniment i va exposar que caldrà veure de quina manera hi poden intervenir i col·laborar les diputacions per fer-ho possible.

Va ser el passat dijous, 15 de juliol,  quan el president de la Generalitat, Pere Aragonès, va enviar una carta al president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco, on sol·licitava que es formalitzin els tràmits necessaris perquè Catalunya opti de manera oficial a organitzar els Jocs olímpics d’hivern del 2030.

Caldrà seguir amb interès aquest tema per veure si aquesta candidatura obté més suports, no ja d’institucions, sinó també dels ciutadans de Catalunya.

Malgrat la pandèmia, econòmicament salvarem aquest estiu?

Loading ... Loading ...

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.