II Jornada: ”Sèniors a l’Economia” (presencial i online)

Nova activitat promoguda pel Centre d’Estudis Econòmics i socials, CEES.

El passat 27 d’abril va tenir lloc el Seminari «Sèniors a l’economia», organitzat conjuntament pel Centre d’Estudis Econòmics i Socials i el Col·legi d’Economistes de Catalunya, del qual poden veure la documentació i el vídeo en aquesta pàgina del web del CEES.

Fruit d’aquell seminari, s’ha organitzat conjuntament una segona jornada, presencial i online alhora, que tindrà lloc el proper divendres 26 de novembre de 2021, de 9:45 a 13:45h, en format presencial i online, de la qual  s’adjunta el programa.

PROGRAMA

 9.15h Inauguració:

Deganat del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Sr. Anton Gasol Magriñà, economista. Ex Degà i Conseller de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya. Vicepresident del Centre d’Estudis Econòmics i Socials (CEES)

9.30h Conferència “Reptes i oportunitats del canvi demogràfic a Europa” – “Vull que Europa entengui i respongui a un dels seus reptes més profunds: el canvi demogràfic” (Dra. Úrsula Von der Leyen, presidenta de la Comisión Europea) a càrrec del Sr. José Luis Tejedor Azpeitia, Enginyer aeronàutic, master en Administració d’Empreses i master en Màrketing de Productes Industrials. Vicepresident de AGE Platform-Europe

10.00h Presentació del Seminari “Sèniors a l’Economia”

Sra. Maite Soler Cera, economista. Presidenta de la Comissió d’Economistes per una Economia Social del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Dra. Isabel Sierra Navarro, doctora en Psicologia – Psicologia Social i de la Salut. Especialista en benestar social i salut.

10.30h Descans

11.00h – Taula 1: “Tendències i innovació en la societat i el consum”

Sr. Lluís Torrens Melich, economista. Especialista en Acció Social.

Sr. Víctor García Soriano, diplomat en Ciències Empresarials i PMD – Gerència i Administració Empresarial, General per ESADE. Delegat i portaveu de l’Asociación Española de Centros y Parques Comerciales (AECC)

Coordinadora – Dra. Isabel Sierra Navarro, doctora en Psicologia – Psicologia Social i de la Salut. Especialista en benestar social i salut.

12.00h – Taula 2: “Avenços en els serveis per a una millor qualitat de vida”

Sr. José Augusto García Navarro, llicenciat en Medicina – especialitat en Geriatria. President de la Societat Espanyola de Gerontologia.

Coordinadora – Sra. Elisa Sala Mozos, llicenciada en Dret. Consultora i Investigadora Social.

12.45h – Taula 3: “Els sèniors en l’àmbit del treball, remunerat o voluntari”

Sr. José María Torres García, empresario. Vicepresident de la Fundació PIMEC.

Coordinadora – Sra. Inma Peiró Milián, psicóloga. Especialista en Psicologia en envelliment actiu.

13.30h – Conclusions i Cloenda

Sra. Maite Soler Cera, economista. Presidenta de la Comissió d’Economistes per una Economia Social del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Sr. Eduard Arruga i Valeri, economista. President de la Societat Catalana d’Economia i vicepresident del Centre d’Estudis Econòmics i Socials (CEES)

INSCRIPCIONS

Podeu inscriure-us a aquest jornada en qualsevol de les dues modalitats en què se celebrarà:

• Presencial

Lloc: Auditori del Col·legi d’Economistes (Plaça Gal·la Placídia, 32 – 08006 – BARCELONA) – AFORAMENT LIMITAT

Inscripció mitjançant aquest formulari.

En línia mitjançant la Plataforma Zoom

Un cop s’hagi completat la inscripció, l’usuari rebrà una invitació per al registre a la plataforma ZOOM i poder obtenir així l’enllaç de connexió necessari per al seguiment de l’acte en directe.

 Inscripció mitjançant aquest formulari.  Inscripcions obertes fins el dia anterior a les 14:00h.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú