Enric Miralles

Exposició “Miralles. A l’escola”

Un nou lliurament del programa d’activitats Miralles que se celebra durant aquest any per commemorar el vintè aniversari de la mort de l’arquitecte Enric Miralles.

En aquesta ocasió, l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (ETSAB) mostra la tasca acadèmica com a docent d’Enric Miralles en aquesta escola. Una faceta important de l’arquitecte que està poc documentada encara que va tenir molta repercussió internacional, ja que Miralles va ser catedràtic, professor convidat i conferenciant en destacades universitats de tot el món.

Es recorden totes les seves etapes en l’àmbit acadèmic a escala europea i mundial, com quan el 1984 va començar com a professor titular de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona o quan va ser professor a la Universitat de Harvard, amb la Càtedra Kenzo Tange, des del 1992.

Aquesta mostra, comissariada per Carme Ribas i Ton Salvadó, completa el cicle de cinc exposicions de l’homenatge Miralles, que durant aquest 2021 ha donat a conèixer al gran públic l’obra i la figura d’Enric Miralles.

Aquestes activitats estan comissariades per Benedetta Tagliabue i Joan Roig i Duran, organitzades per la Fundació Enric Miralles amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i en col·laboració amb l’ETSAB, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, l’estudi d’arquitectura Miralles Tagliabue EMBT i diferents empreses i institucions privades.

Lloc: Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (ETSAB). Av.Diagonal 649-651 de Barcelona

Horari:

Des de 28/09/2021 al 19/11/2021

L'Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (ETSAB) mostra la tasca acadèmica com a docent d'Enric Miralles en aquesta escola Click To Tweet

Creus que el Plenari de l'Ajuntament de Barcelona ha de presentar un vot de censura a l'alcaldessa Ada Colau pels macrobotellots de les festes de la Mercè?

Mira els resultats

Loading ... Loading ...
Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Menú