El silenci sobre el bé

El passat dia 4 de novembre, un tràgic succés va tenir lloc a Madrid al Col·legi Montealto, situat al barri de Mirasierra. En el moment de la sortida dels escolars un accident causat pel que sembla, per un error de la conductora (mare també d’alumnes del col·legi), va acabar amb la vida de la petita Maria de sis anys, ferint dues alumnes més de dotze i deu anys respectivament.

La notícia ha tingut una repercussió notable en els mitjans de comunicació atès que, sens dubte, l’accident que ha causat la mort de la nena, té connotacions molt particulars.

L’alumna morta era filla d’una empleada del col·legi que va tenir temps, alertada per alguns alumnes i professors que hi eren, d’abraçar i acomiadar la seva filla abans que la nena morís. Però és que, a més, aquesta dona va tenir un altre gest que sens dubte és digne d’admiració: es va dirigir a la conductora del vehicle que va causar l’accident i també li va brindar l’abraçada enmig d’un moment tan dramàtic i complicat.

Aquest noble, bell i podríem dir heroic gest, no ha estat prou destacat ni donat a conèixer. Com gairebé sempre, el bé no és notícia i estem necessitant que ho sigui.

És clar que hem de conèixer i hem d’estar informats sobre la realitat que ens envolta: pandèmia, violència, política, corrupció, relacions internacionals, esports, economia, etc., però, per què aquest silenci sobre el bé? Per què costa tant “vendre” el que és bo?

Hi ha alguna cosa en aquesta abraçada entre la mare de la petita Maria i la dona que involuntàriament va causar aquest terrible accident, que està fora de tota lògica humana i és el perdó i fins i tot l’amor cap a qui ha causat un mal, tan terrible com aquest . Això també hauria de ser notícia.

El perdó i fins i tot l'amor cap a qui ha causat un mal, tan terrible com aquest també hauria de ser notícia. Click To Tweet

Sabies que el govern espanyol ha guanyat 1.125 milions d'euros el primer semestre de 2021 amb la pujada de la llum?

Loading ... Loading ...

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.