Cor de Guies i Scouts d’Europa

El Cor de Guies i Scouts d’Europa neix fa poc més de 3 anys (Novembre 2015). En aquest temps ha anat agafant força i actualment consta d’uns 30 membres. El cant per l’escoltisme és molt important: dóna solemnitat, embelleix les cerimònies i dóna alegria pels moments difícils. De fet, el vuitè article de la llei scout diu: “La guia/l’scout és amo de sí mateix, somriu i canta davant les dificultats”. Actualment s’ha convertit en quelcom molt important per a l’Associació i els seus membres, ja que ha portat molta unitat al grup.

Tot i que ​l​a gran majoria de cantaires són caps del moviment, està obert a tothom, principalment a joves. Els únics requisits per participar són passar una bona estona cantant i tenir una elevada assistència als assajos. El seu repertori coral és ​sobretot​ scout i litúrgic. Principalment canten cançons en polifonia de veus mixtes: peces tradicionals, altres contemporànies i altres composades o arranjades per ells mateixos.

El cor ja ha cantat a casaments, ha gravat un CD que estarà properament a la venta i ja ha fet dos concerts, sent el tercer el proper 24 de Juny a Sant Feliu a les 19.30 (Carrer del Sagrament, 15). Entrada gratuïta, esteu tots convidats!

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.