Catalanisme 80 mirades (i +). Nova presentació.

Es va presentar, a la Casa del Llibre de Barcelona, el llibre “Catalanisme 80 Mirades i més”, promogut per iniciativa de la plataforma Portes Obertes del Catalanisme http://www.portesobertescat.cat/ i publicat per ED edicions, amb la voluntat de contribuir al diàleg entre catalans i articular uns espais de trobada que puguin ajudar a la distensió i la resolució del conflicte català que viu el país.

Es tracta de 85 articles de persones de perfils polítics, socials i professionals molt diversos que són el reflex del mateix catalanisme com a àmbit generador d’amplis consensos. Analitzen la necessitat de redefinir i recuperar el catalanisme, com a espai per impulsar solucions a l’actual bloqueig polític i institucional.

Us recordem que avui dilluns 8 d’abril a les 19h a Biblioteca Central Tecla Sala de l’Hospitalet (Av. Josep Tarradellas, 44. Metro L1, sortida Torrassa) es presenta el llibre “Catalanisme, 80 mirades (i+)”, editat per Portes Obertes del Catalanisme i EDLibros.

La presentació, que ha estat organitzada per l’Associació Tres Quarts per Cinc Quarts, comptarà amb les intervencions de Xavier Arbós, Laia Bonet i Mario Romeo. Moderarà l’acte Joan Francesc Marco.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.