Campanya de solidaritat amb Igualada, el principal focus de coronavirus a Catalunya

Les poblacions d’Igualada i de la Conca d’Òdena porten més dies de confinament que la resta de ciutadans, en condicions molt difícils, especialment les que es troben o treballen a l’Hospital. Són 70.000 persones les que es troben vivint aquesta situació a la localitat catalana.

Recentment a Igualada les mesures d’aïllament s’han endurit per passar a ser de fase dos, el que implica que el confinament serà total, exceptuant els serveis essencials, i no només perimetral. Així ho ha anunciat el Conseller d’Interior, Miquel Buch, i la Consellera de Salut, Alba Vergés, en una roda de premsa celebrada aquesta tarda, tot i que la resolució del Govern català haurà de ser ara validada pel Govern.

Igualada

Buch ha assegurat que la taxa de mortalitat pel coronavirus a la zona és molt més alta que a Madrid i que a la regió italiana de la Llombardia, pel que ha insistit que cal endurir les mesures. “Les dades són aterridores i preocupants, ha avisat el Conseller, que ha donat a conèixer que la taxa de mortalitat a Igualada és de 63,1 habitants per cada 100.000. A la resta de Catalunya és de només 6,9 morts, mentre que a Madrid és de 27,9 i a la Llombardia de 41,6 per cada 100.000.

E-Cristians demana el teu recolzament a Igualada

En aquestes circumstàncies, l’associació e-Cristians demana amb una iniciativa social solidària que les persones de bona fe que vulguin, facin arribar la seva solidaritat a les persones confinades d’Igualada.

Per a això, es proposa en una campanya de Change.org titulada “Vull manifestar la meva solidaritat amb els confinats d’Igualada” que s’enviï el següent text a manera de proposta a l’alcalde de la localitat, Marc Castells i Berzosa:

Il·lustríssim Senyor Marc Castells i Berzosa:

Li escric per fer-li arribar la meva solidaritat amb tots els veïns d’Igualada i de manera especial amb els que es troben a l’hospital de la seva població, així com amb totes les persones confinades de la Conca d’Òdena. És bo que sàpiga que som molts els que pensem en vostès, els donem suport i preguem perquè aquesta dura prova passi aviat. Estic fermament convençut que de tota aquesta dificultat, tots els igualadins, la gent de la Conca d’Òdena en sortiran enfortits. Compartim amb tots vostès l’esperança, sabem que després de tota pluja surt el sol.

Rebi la meva solidaritat i una abraçada necessàriament virtual.

Més informació a ESPECIAL CORONAVIRUS

La població d'Igualada i de la Conca d'Òdena porten més dies de confinament que la resta de ciutadans, en condicions molt difícils Click To Tweet
Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

1 comentari. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.